topbody.png (989 bytes)

Grønne fordele.

Spar op mod 30 procent på din varmeregning.
Det er ofte en deprimerende omgang, når varmeregningen lander tungt hjemme på dørmåtten. Men faktisk kan ganske få forbedringer af din bolig formindske varmeregningen og samtidig forbedre indeklimaet. Og nå ja, så er forbedringerne også ganske gavnlige for miljøet.
Statens Byggeforskningsinstitut har regnet på, hvor meget varme der går til spilde, når vi opvarmer vores boliger. Beregningerne viser, at hele 30 procent af varmen forsvinder ud i den blå luft. Ældre døre, vinduer og karme holder ikke meget på varmen. Det samme gør sig gældende oppe på loftet, hvor især de ældre boliger har sparsom isolering.
Derfor kan en grundig efterisolering samt udskiftning af døre og vinduer hurtigt vise sig at være en særdeles god forretning. Varmeregningen bliver væsentligt mindre og boligen holdes sund og tør - alt sammen til glæde for dig og miljøet.
Nedenfor kan du læse, hvordan du forbedrer din bolig og sparer penge på en og samme tid.

Udskiftning af døre og vinduer.
Der er sket meget siden 70´erne, hvor de nyproducerede vinduer ikke værnede tilstrækkeligt mod den danske kulde. I dag holder vinduerne i langt højere grad på varmen - ja, faktisk udnytter de også den varme der kommer udefra, når solen skinner. Derfor kan det være en god ide at se dine døre og vinduer efter i sømmene. Hvis du ikke har fået dem udskiftet siden 70´erne, har råd, sprækker og punkterede ruder måske allerede taget beslutningen for dig - en udskiftning er det eneste rentable.
Det er selvfølgelig altid forbundet med en stor udgift, når man skifter sine vinduer og døre. Men en række fordele kan hurtigt gøre investeringen attraktiv. Udover de mange penge du sparer på varmeregningen, medfører nye vinduer og døre også mange andre fordele:
 

 • Træk i boligen bliver mindre
 • Temperaturen kan holdes på et konstant niveau
 • Mindre kondens og mindre risiko for skimmelsvamp
 • Værdien på boligen stiger
 • Mindre udledning af co2

Hos Tømrermester Anders Bisgaard har vi igennem flere år haft et tæt samarbejde med en række vinduesproducenter. Vi kan derfor installere nye energirigtige kvalitetsvinduer og døre til en lav pris.

Efterisolering af boligen.
Det er sjældent boligejere går en tur op på loftet for at inspicere isoleringen, men det kan rent faktisk snildt betale sig at gå en smule op i tykkelsen på loftets isolering. Isoleringen er nemlig boligens sidste værn mod kulden. Et værn, der især på ældre huse er alt andet end effektivt. Isoleringen er simpelthen for tynd.
Varme stiger som bekendt til vejrs. Netop af den grund siver der op mod 15 procent mere varme ud gennem loftet end gennem en væg. Vil man som boligejer spare penge, kan tykkelsen på isoleringen altså være altafgørende.

Hos Tømrermester Anders Bisgaard har vi specialiseret os i efterisolering af boliger. Ikke bare af loftet, men også af tagkonstruktioner, skråvægge og skunkrum. Steder, hvor varmen uhindret kan forsvinde ud i kulden. Varmen er dyr nok i forvejen, så det er med at passe på den.

 

 

 • Renovering
 • Tilbygninger
 • Nybyg
 • Tagarbejde
 • Vinduer & Døre
 • Køkken & Bad

CMS hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring